Snygg på jobbet

Jag har nyligen flyttat till Sigtuna eftersom jag fått ett jobb på flygplatsen. Det är en ny situation för mig att dagligen möta många kunder i incheckningen, och det är givetvis viktigt att man ser bra ut. Visserligen är det då inget krav att man ska ha snygga fransar, men jag tyckte i viket fall som helst att jag ville göra en fransförlängning då mina egna fransar inte alls är vackra för de syns knappt alls. Som ny i stan så visste jag inte var man kan göra en fransförlängning i Sigtuna, men jag behövde knappt slängs ur mig frågan till en kollega innan jag fick tipset satt vända mig till Beauty By Nyroos. 

Det var verkligen bra att jag fick det här tipset, för några dagar senare gick jag dit och jag fick bra hjälp som slutade med riktigt vackra fransar som lyfte mitt utseende flera nivåer, i alla fall om jag får säga det själv. Jag kände verkligen att jag blev hundra procent nöjd, och på grund av att jag blev så här nöjd så tänkte jag att det inte var fel att skriva ett inlägg om denna skönhetssalong för jag är säkert inte den enda personen här i Sigtuna som sökt efter ett företag inom fransar. Det märktes så väl att hon som utförde denna fransförlängning i Sigtuna fokuserade på noggrannhet och kvalitet, och det är förstås det man som kund tycker är viktigt och att resultatet blir bra givetvis. Jag fick som ni förstår bästa hjälpen utifrån mina önskemål och behov. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Sigtuna med omnejd att vända er till just Beauty By Nyroos, då man hos dem får den bästa möjliga servicen.