En bilverkstad på Södermalm

Hej och god morgon på er allt trevligt folk och varmt välkommen till ett nytt inlägg här på min lilla blogg. Jag hoppas att ni alla mår alla tiders och att ni haft en bra morgon med kaffe så att ni får en bra start på dagen. I det här inlägget ska jag prata om en firma som är en bilverkstad på Södermalm som heter Södermalms Bil & Gummi. Är någon av er i en sådan sits att ni behöver anlita en bilverkstad på Södermalm så skulle jag verkligen vilja rekommendera er att vända er till just denna. 

Jag fick så bra och billig hjälp när jag lämnade in bilen till Södermalms Bil & Gummi och extra tacksam är jag till min kollega på Södersjukhuset som rekommenderade mig att vända mig dit. Min kollega hade fått hjälp av den här bilverkstaden så sent som för en månad sedan och hade inget dåligt alls att säga om dem. Nu när jag själv har fått hjälp måste jag säga att Södermalms Bil & Gummi verkligen är en superbra bilverkstad på Södermalm. Att firman är bra gäller både medarbetarnas kompetens men också att deras kundservice är så bra som den är. Jag vet att det alltid finns folk som behöver hjälp med sina bilar, och hos Södermalms Bil & Gummi går det även att köpa fälgar och däck. Jag hoppas att ni tar och läser vidare om det här företaget inne på deras hemsida så den tar jag och länkar er till. Ha nu en riktigt fin dag på alla de sätt och vis och varmt välkomna åter till bloggen i kväll efter jobbet.